2012. október 16., kedd

NOTD - Maybelline Colorama 54

Sziasztok!

Az egyik Glamour-napos szerzeményemet mutatnám meg nektek. Ezt a szépséges lakkot a dm-ben vásároltam, 749 Ft-ért. Nagyon szerettem volna egyet a megújult Colorama lakkok közül, és szerintem sikerült a legszebbet kiválasztanom! Nekem az új csomagolás sokkal jobban tetszik, minőségibb, igényesebb kinézete van.
Orly Bonder alaplakk
2 réteg Maybelline Colorama 54
1 réteg essence BTGN High shine topcoat

a gyűrűsujjamon az essence circus confetti fedőlakkja van jelly sandwichben


 A lakkot szombaton kentem fel, azóta főztem, mostam, mosogattam, stb. Gyönyörűen tartja magát, nem tudom, hogy ez magának a lakknak köszönhető, vagy az új essence BTGN fedőlakknak...
4. napi állapot

5 megjegyzés:

  1. Nekem is jobban tetszik az új külső. Ezt a lakkot én is nézegettem most hétvégén, de végül másikat hoztam el. Bár a három réteg kicsit elriaszt, lehet egy rétegben fedőként jobban szerepelne.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kis kedves de én is fedőlakként használnám :)

    VálaszTörlés
  3. Szép színe van, de a 3 réteg elég riasztó!
    Én egy nagyon sötét bogyószínt, a 261-est vettem meg, de annyira sűrű, hogy alig tudtam vele lakkozni. Kipróbáltam körömnyomdával, azzal szépen működik, így lett egy szép nyomdázós lakkom a rózsaszín körömlakkokhoz :-)

    VálaszTörlés
  4. Jajj, de nyomi vagyok, 2 réteget akartam írni! Ne tántorítson el senkit, gyönyörűen fed nekem 2 rétegben! Máris frissítem az oldalt... atyaég, lehet néha aludnom is kéne! :S

    VálaszTörlés
  5. I really really love this nailpolish! Great!
    Best,

    Julia

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...