2012. október 23., kedd

Choose me fanoknak!

Sziasztok!

Tudom sokan sajnáljátok, hogy az essence egyik legszebb lakkja a choose me már nem része az állandó szortimentnek, így megpróbáltam előállítani egy hasonló kombinációt. A lakk alapját már kb minden márkánál meg lehet találni, ami különlegessé teszi, azok a gyönyörű, majdnem világító csillámok. Ez a nehéz része a dolognak...
Az alaplakkok még most is kaphatók, a fedőlakkok közül, amiket használtam, sajnos egyik sem. :S Nem találtam itthon olyat, ami passzolna, és még kapható is.
A felhasznált lakkok: Orly - It's up to blue; Aden- sajnos nincs rajta szám; Essence - Choose me; Essence SYF - Carribean Ocean; Miss Sporty - 060. Fedőlakkok: Essence Nail Art - You're a goldmine; S-he - nincs rajta szám

 A margarétán a ponttal jelölt lakk a Choose me, a többi pedig értelemszerűen: az OS az Orly S-he fedőlakkal, az OE pedig Orly Essence fedőlakkal, és így tovább...  Ahol nincs másik betű feltüntetve, ott önmagukban szerepelnek a lakkok, mindegyik 3 rétegben, mert a margaréta átlátszott egyes helyeken. Az S és az E pedig a fedőlakkok önmagukban.
Már amikor az első lakkra felkentem a S-he fedőlakkot, tudtam, hogy nem lesz jó, ehhez a lakkhoz sokkal finomabb glitter kell. Szétnézek majd a Moyrában, hátha van ilyen nagyon finom, zöldes-aranyos-limeos glitterporuk.
vakuval

egy homályos kép, csak a csillámok miatt

napsütésben
Sajnos nem sikerült megalkotni a pontos mását a lakknak, nehéz lesz találni ilyen gyönyörű csillámot! :S  Az Essence fedőlakkban lévő csillámok mérete pont jó lenne, de sajnos a szín nem ugyanaz. Talán az Essence-Essence kombináció van a legközelebb hozzá.
Ha megnézitek, az Aden és a Miss Sporty lakk és az Orly egy és ugyanaz, a Carribean Ocean egy kicsit különlegesebb, enyhe lilás fény figyelhető meg bizonyos fényviszonyoknál. Egyébként az Essence Show your feet lakkok ezen kiadása a pesti Árkád Rossmanjában 299 Ft! :)

Kísérletezzetek ti is, ha sikerült, várom kommentben a linkeket, illetve a tippeket, hátha valaki már előállította a lakkot! :)

Megvan nektek valamelyik lakk? Nem tudjátok, hol találok ilyen csillámot? :)

5 megjegyzés:

  1. Ez jó ötlet volt, tényleg sokan odavannak érte, így legalább van esélyük a közelébe érni :-)

    VálaszTörlés
  2. Egész hasonlóak pedig, meglesz ez :)) Amúgy pont ma voltam abban a Rossmannban de nagyon bamba lehettem mert nem tűnt fel, hogy akciósak azok a lakkok, hol voltak kirakva? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm. pedig már válaszoltam, ezek szerint eltűnt a kommentem... érdekes... Na mindegy, a lábápolás résznél voltak, a polc legtetején! :)

      Törlés
  3. Biztos nem unatkoztál mire ezeket összehoztad. :) Ügyi!

    VálaszTörlés
  4. Harrah's Resort Atlantic City - MapyRO
    Harrah's Resort Atlantic 울산광역 출장안마 City is a hotel in Atlantic 김해 출장안마 City, New Jersey and is open 세종특별자치 출장마사지 daily 24 수원 출장마사지 hours. The casino 부천 출장마사지 is owned and operated by Vici Properties and

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...