2012. október 23., kedd

Choose me fanoknak!

Sziasztok!

Tudom sokan sajnáljátok, hogy az essence egyik legszebb lakkja a choose me már nem része az állandó szortimentnek, így megpróbáltam előállítani egy hasonló kombinációt. A lakk alapját már kb minden márkánál meg lehet találni, ami különlegessé teszi, azok a gyönyörű, majdnem világító csillámok. Ez a nehéz része a dolognak...
Az alaplakkok még most is kaphatók, a fedőlakkok közül, amiket használtam, sajnos egyik sem. :S Nem találtam itthon olyat, ami passzolna, és még kapható is.
A felhasznált lakkok: Orly - It's up to blue; Aden- sajnos nincs rajta szám; Essence - Choose me; Essence SYF - Carribean Ocean; Miss Sporty - 060. Fedőlakkok: Essence Nail Art - You're a goldmine; S-he - nincs rajta szám

 A margarétán a ponttal jelölt lakk a Choose me, a többi pedig értelemszerűen: az OS az Orly S-he fedőlakkal, az OE pedig Orly Essence fedőlakkal, és így tovább...  Ahol nincs másik betű feltüntetve, ott önmagukban szerepelnek a lakkok, mindegyik 3 rétegben, mert a margaréta átlátszott egyes helyeken. Az S és az E pedig a fedőlakkok önmagukban.
Már amikor az első lakkra felkentem a S-he fedőlakkot, tudtam, hogy nem lesz jó, ehhez a lakkhoz sokkal finomabb glitter kell. Szétnézek majd a Moyrában, hátha van ilyen nagyon finom, zöldes-aranyos-limeos glitterporuk.
vakuval

egy homályos kép, csak a csillámok miatt

napsütésben
Sajnos nem sikerült megalkotni a pontos mását a lakknak, nehéz lesz találni ilyen gyönyörű csillámot! :S  Az Essence fedőlakkban lévő csillámok mérete pont jó lenne, de sajnos a szín nem ugyanaz. Talán az Essence-Essence kombináció van a legközelebb hozzá.
Ha megnézitek, az Aden és a Miss Sporty lakk és az Orly egy és ugyanaz, a Carribean Ocean egy kicsit különlegesebb, enyhe lilás fény figyelhető meg bizonyos fényviszonyoknál. Egyébként az Essence Show your feet lakkok ezen kiadása a pesti Árkád Rossmanjában 299 Ft! :)

Kísérletezzetek ti is, ha sikerült, várom kommentben a linkeket, illetve a tippeket, hátha valaki már előállította a lakkot! :)

Megvan nektek valamelyik lakk? Nem tudjátok, hol találok ilyen csillámot? :)

4 megjegyzés:

 1. Ez jó ötlet volt, tényleg sokan odavannak érte, így legalább van esélyük a közelébe érni :-)

  VálaszTörlés
 2. Egész hasonlóak pedig, meglesz ez :)) Amúgy pont ma voltam abban a Rossmannban de nagyon bamba lehettem mert nem tűnt fel, hogy akciósak azok a lakkok, hol voltak kirakva? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hmm. pedig már válaszoltam, ezek szerint eltűnt a kommentem... érdekes... Na mindegy, a lábápolás résznél voltak, a polc legtetején! :)

   Törlés
 3. Biztos nem unatkoztál mire ezeket összehoztad. :) Ügyi!

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...