2012. október 9., kedd

Hétvégi sminkek


Sziasztok!

Mint az előző bejegyzésemben ígértem, megmutatom a hétvégi sminkjeinket. A szombati napon két kedvenc unokatesómmal mentünk szórakozni, Szabinát már ismeritek, Barbi pedig most debütál. :) Tényleg unokatestvérek vagyunk, az anyukáink testvérek, tessék elhinni! :D



Az én sminkem nem bonyolítottam túl, mert az enyémre sosincs idő! :D Mire végzek a lányok sminkjével, alig van valamicske idő, hogy megcsináljam magamnak, és mivel már minden kreativitásomat kiélem a lányokon, az enyémet már nincs sok energiám kitalálni! :) A szememen 3 féle lila szín van: UD-Flash, essence wild craft LE - mistic purple, és egy BH cosmetics matt lila szín, egymásra rétegezve + kipróbáltam a Max Factor új tusát... lerobbanthatatlan, de erről még lesz szó! ;) Szempillaspirál a Catrice Doll Volume, az arcomon pedig az új Max Factor alapozó, ami elsőre szuper volt, de erről is majd később.



Barbi szokás szerint képet hozott, ami alapján elkészítettem a sminkjét. A mélyítővonalában a Maybelline Color Tattoo Endless Black színét lapogattam fel, amit egy matt fekete színnel rögzítettem. Az szemhéjra pedig a Catrice Made to stay Copper&Gabbana színe került, amit egy Miss Rose palettában található arannyal rögzítettem. A tus pedig a Manhattan Long Lasting fekete zselés tusa. Az arcán keverve van a Max Factor Lasting Performance és a Smooth Effect. Pirosítónak pedig az essence Miami Roller Girl LE pirosítóját használtam. A száján pedig a MUA Juicy árnyalata található.


Itt a az egész szemhéjon fel a mélyítővonalig a Maybelline Color Tattoo Turquoise forever szemfestéket raktam fel, a külső V-ben pedig a MUA egyik sötétlilájával füstösítettem. Vékony fekete tusvonalat húztam, és az alsó szempillasorba pedig az UD Flash árnyalatát kentem fel.

tényleg unokatestvérek vagyunk :D


Ez a smink már a vasárnapi koncertre készült, a szemhéjamon a Maybelline Color Tattoo Endless Black van, amibe az UD Oil silk színét lapogattam. A vízvonalamon az Avon géles ceruzája van. Elnézést kérek az ajkaim állapota miatt, nagyon kiszáradt valamiért. Biztos nem az alkohol miatt...

Nektek hogy telt a hétvégétek? Hogy tetszenek a sminkek? :)



14 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek a sminkek, és Ti is mindhárman. :-) A hétvége munkásan telt, de egyszer majd biztosan lesz időm pihenésre is (mert a reményhal, ugye, utoljára :-D)

    VálaszTörlés
  2. köszönjük szépen! Egy kis pihit pedig mindenképp iktass be! :)

    VálaszTörlés
  3. te vagy a legszebb! :)

    VálaszTörlés
  4. Jól sikerültek, nem is tudnék kedvencet választani hirtelen. Talán az utolsó amin te vagy, az kifejezetten tetszik és magamon is eltudnám képzelni; illetve az első lila is mivel a lila az egyik gyengém. Ügyes vagy!!!!

    VálaszTörlés
  5. Nekem a világos kékes a kedvencem, olyan szép fényes az a szín, úgy világít!

    VálaszTörlés
  6. I love the last look, it goes so well with your eyes!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...