2011. augusztus 10., szerda

Ez megér egy misét! :)


Sziasztok! 
A Coty-tól kaptam az infót az új Rimmel lakkokról, amik nagyon jó árban lesznek!
Nem mellesleg pedig 2 szín gyümölcsös illatú lesz, amit csak felkenve érzel. Úgyhogy szerintem ez mindenképp megér egy misét, ha drogériában járok, és látom, tuti veszek majd egyet! :P Egyébként nem tudom, nálunk hogy lesz, de külföldön sokkal több szín kapható. :(

Amit a sajtóanyag mond:
STÍLUSOS SZÍNEK LONDON UTCÁIRÓL
Rimmel I Love Lasting Finish körömlakk

London színei a körmeiden! A Rimmel bemutatja az I love Lasting Finish körömlakkot, mely az utcai árnyalatok legszélesebb skáláját kínálja. A körmök egyszerűen megvadulnak!

A Rimmel az emblematikus londoni helyszínekből merít inspirációt, és az utcák merész vibrálását jeleníti meg körömlakkjaiban, melyek biztosan nem maradnak észrevétlenül! Az I Love Lasting Finish lakkok színei fényesek és hosszantartóak. Stílusos és megfizethető, ezért majd legalább olyan gyakran akarod majd újrafesteni körmeidet, amilyen gyakran átöltözöl. Gyerünk, fejezd ki magad az új színekkel, és vedd át a tökéletes londoni stílust!

A Rimmel új kollekciójával a körmödön visszaköszönhetnek a legutóbbi londoni túrán látott vibráló színek. Mindegy, milyen stílus áll hozzád közel, biztosan van egy olyan árnyalat, ami illik Hozzád. Légy bátor, fess csíkokat és használd együtt az eltérő árnyalatokat!

Az I love Lasting Finish körömlakk kupakja most a lila árnyalatokban pompázó Union Jack (angol zászló) díszíti, ezzel igazán figyelemfelkeltő és „Rimmel-es” lett. Az üveg frontoldalán megtalálható menő, fiatalos szíves logóval az I love Lasting Finish lett a Rimmel lakkok legvagányabbik tagja, és nem mellesleg olyan áron kapható, ami egyszerűen ellenállhatatlan!
ADATOK
RIMMEL I LOVE LASTING FINISH KÖRÖMLAKK

A Rimmel bemutatja az új I Love Lasting Finish körömlakkot, melyet London emblematikus helyszínei inspiráltak. Hosszantartó szín, fény és ragyogás, kedvező ár és vidám szín –ezeket a tulajdonságokat garantáltan imádni fogod!


Árnyalatok:
ÉLÉNK PINK Hot Shot (270)

KORALL/NARANCS Apricot Punch (053) - ez lesz gyümiillatú

ERŐS LILA Black Cherries (193)

SZIVÁRVÁNYOS SÁRGA Lemon Drop (058) - ez is illatos lesz! :P

FÉNYES FEKETE Black Cab (080)


Ár: 699 Ft


Nektek hogy tetszenek? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...