2011. május 2., hétfő

NOTD + NOTD fail...

Sziasztok!

A mai körmöm: Manhattan Lotus Effect 65K. Nagyon szeretem ezt a lakkot, annak ellenére, hogy annyira nem vagyok oda a pirosas árnyalatokért. Tetszik ez a lilás-bordós beütés. :) Igaz nem túl tavaszias, de az előző próbálkozás után nem volt kedvem tavaszias színt felvinni... :))

Igen, ez gáz...  Az egyik blossoms etc. lakkot használtam, mint látjátok, és hát nem tudom... felkentem, nekem nem volt semmi extra, ezért gondoltam feldobom valamivel, ezért a Nail art Twins Edwardját használtam... hát nem lett jobb. Valahogy nem tetszett az eredmény. Nektek egyébként bejön, vagy csak nekem van bajom vele? Lehet, hogy a pasztell színek nem az én világom? :S

8 megjegyzés:

  1. Az a Manhattan lakk gyönyörű, olyan szép mély színe van. Nekem a másik is tetszik, bár tény, hogy az elsőt választanám. :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nincs semmi baj azzal a zölddel, de az biztos, hogy én is a Manhattan-t választanám. :)

    VálaszTörlés
  3. A Manhattan lakk nagyon szép, elég tartós? Az essence lakk magában szerintem jobban nézne ki. Nekem is van nail Art Twins, az üvegben még tetszik de valahogy körmön már nem. Olyan kilencéves glitteres :D

    VálaszTörlés
  4. Froska: igen, tartós, 1 hétig kb bírja alap+fedőlakkal.
    Egyébként nekem is hasonló érzéseim vannak a nail art twins-el :D

    VálaszTörlés
  5. Nekem tetszik mindkettő. A második variáció lehet, hogy úgy tetszett volna ha csak a gyűrűs ujjadra viszed fel a glittereset? Nekem is van ilyen essence lakkom én szeretem önmagában is. A Manhattan lakk pedig gyönyörű :)Én a zöldet választanám, hiába szép a bordós-lilás lakk is :)

    VálaszTörlés
  6. Bikira: Hmmm-hmmm... lehet igazad van, úgy talán jobban néz ki. :) Nem tudom miért, de az üvegben nagyon tetszik ez a zöld, de a körmömön annyira nem.

    VálaszTörlés
  7. az elsőnek nagyon szép színe van *.*

    VálaszTörlés
  8. Hát, nekem a második is bejön, nagyon. :-)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...