2011. május 22., vasárnap

Egy kis haul

Sziasztok!

A héten a Müllerben jártam, és volt egy 10%-os kuponom is, úgyhogy vásárolnom "kellett". :P

A maszkokat még nem próbáltam ki, majd jön teszt róluk. egyébként akciósan 225 Ft és 2x15 ml.

A vazelin szerintem itt a legolcsóbb, és több féle is van belőle, ez 125 ml és 425 Ft, a Rossmann és a Dm sajátmárkásai ugyanilyen kiszerelésűek és 625 Ft mindkettő.
Nekem eddig gyógyszertári vazelinem volt, és nem gondoltam, hogy van vazelin és vazelin között különbség. De van. :) Ez a fajta sokkal krémesebb, hamarabb beszívódik, nem annyira zsíros, mint a gyógyszertári. Kb 5 perc alatt szívódik be. Nekem borzasztóan szárad a kezem és a körömágyam, de tényleg nagyon brutálisan, és ez 2 nap kenegetés után helyrehozta. Most már csak ilyet fogok venni. <3

A lakk az essence Show your feet 01 caribbean sea árnyalat, 8 ml 599 Ft.
Nem akartam lakkot venni, mert már kb 130 (komolyan...) db lakkom van, de ezt valamiért megnéztem, és nem tudtam otthagyni. Olyan szép színe van! Az ecsete hagyományos az állaga elég jó, nem túl folyós, de nem is sűrű, könnyű eloszlatni. Nem igazán tudom leírni a színét, olyan kékes-türkizes...pff tényleg, mint a tenger. :) 2 réteg kell a szín eléréséhez, a tartósságáról nem tudok nyilatkozni, nem kentem még fel, de ez a fajta essence lakkokkal az a tapasztalatom, hogy tartósabbak, mint a többi.

Nehéz fotózni, nem adja vissza a kép az eredeti szépségét. Itt egy kép egy másik blogból, neki jobban sikerült fotózni. :) Egyébként ha megnézitek a lány oldalát láthatjátok, hogy majd minden képen más a lakk színe.
Forrás
A rúzs: essence 42 Fairytale, 499 Ft. Eddig nem nagyon tetszettek az essence rúzsok, igazából most sem vagyok értük odáig meg vissza, de amikor megláttam ezt a rúzst Sziszinél, akkor rájöttem, hogy ez kell! :P Egyébként valamelyik 100 pontos dm tatyiban ez a rúzs van.
Olyan széép színe van! Olyan bordós-pirosas-lilás, nem tudom... :) Az illatát én kellemesnek mondanám, nem túl tolakodó. A csomagolás megegyezik a rúzs színével, így könnyű megkülönböztetni, és egyébként szerintem jól is záródik. Az állaga krémes, nekem nem szárította a számat. A rúzs egy ivást kibír, evés után pedig a szín eltűnik és csak a csillám marad... :S szóval elég érdekesen kopik, de annyira nem randa... :P


Nu, a következők a Catrice szemhéjpúderek. eddig nem volt még ilyenem se, gondoltam itt az ideje, és az egyik kedvenc Youtube gurum, Miss Chievous sokat használja őket, és nagyon megtetszettek.
A csomagolásuk nekem tetszik, egyszerű, viszont nehéz kinyitni anélkül, hogy ne tenné tönkre a manikűrödet... nagyon "keményen" záródik. De ezáltal jó lehet utazásra. :)
A színek: 230 Heidi Plum, 190 Petrol keeps me running és 040 Underneath the purple rain. Olyan jó nevük van :D Alap nélkül vannak a kezem, nagyon szép színük van, talán a  040-es világos lilája nem annyira pigmentált, de nagyon szép fénye van. A Heidi Plum meg elvileg matt, de vélek felfedezni benne valamiféle színjátszást... mindenképpen megéri megnézni, szerintem érdekes szín, csak a képek nem adják vissza. A 190-es pedig gyönyörűséges, mást nem lehet róla elmondani. Egyébként nagyon tartósak alap nélkül is, nem mászkálnak el, a kezemről sem jöttek le egyszerűen, legtovább a Petrol... bírta. Az állaguk szinte krémes, könnyű vele dolgozni.
fail, elölről nem csináltam képet...

felül a rúzs, alul: Underneath... Heidi és Petrol...

A NYC Smooth skin púderről is sok jót hallottam, egy másik kedvenc Youtube guru, Emily jóvoltából.
Elég olcsó, 899 Ft, és nem tudom, hogy valaha, valakinek is sikerült elhasználni otthoni használat mellett egy ilyenfajta loose powdert. :)) Translucent "színben" vettem meg. A csomagolása viszont borzasztó... Utazásra semmiképp nem ajánlom, mert nem csavarós, nem pattintós, egyszerűen csak rárakod a tetejét és ennyi, "be van zárva" :S Irtó könnyen lejön, nem tudom, ezt hogyan gondolták az NYC-nél... Nem kis negatívum, de csak ezt a rosszat tudom mondani róla. :)
Nagyon könnyű, finom anyaga van, könnyű eloszlatni. Akinek kombinált bőre van annak még jó lehet, de akinek zsírosabb, azt nem tudom, kibírja e átfényesedés nélkül. Ez azért az alapozótól is függ, nekem a Revlon Colorstay-el nem fényesedett át, kibírta a napot, de amikor csak a Nivea Be beautiful színezett hidratálóját tettem fel, akkor a nap közepén átfényesedett, de szerintem azért ez is elég jó teljesítmény. :)


Na szóval hát ennyi volt a mese mára, lehet tanulni... :( Szurkoljatok nekem, kérlek! :D
Igyekszem azért postolgatni, de a vizsgaidőszak miatt nem tudok annyi időt szánni a blogra, mint szeretnék. :( Remélem megbocsájtotok nekem, amit vége, elárasztalak titeket mindenfélével, csak győzzétek majd olvasni! És ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek! :)))

Nektek mi a véleményetek ezekről a termékekről? Esetleg meg van már valamelyik?

Szép napot! :*

10 megjegyzés:

  1. ajj nálunk nincs catrice :( ezért olyan mérges vagyok:( amúgy szupi dolgokat vásároltál:)

    VálaszTörlés
  2. Ahh, az az Essence lakk a kedvencem! :-)
    Mondjuk én 1 réteggel is elégedett vagyok, érdekes :D

    VálaszTörlés
  3. Kitartás a vizsgákhoz...Nálam is most ezért ritkul a bejegyzések száma:(

    VálaszTörlés
  4. catrice a legjobb, imádni fogod:) és sok sikert a vizsgákhoz.. nekem már mult héten elkezdödtek és még hol a vége..:(

    VálaszTörlés
  5. vizsga, dejó nem csak én szívok vele. :)
    örülök, hogy megvetted a rúzst, én is nagyon szeretem. :)
    a Heidi Plum elnevezésen borzasztó sokat nevettem... :D most itt mikor elolvastam... őrültek ezek a catrice-ék :D:D

    VálaszTörlés
  6. A vizsgák után megmutathatnád az összes körömlakkodat ! *.*

    VálaszTörlés
  7. ezen a púderen gondolkodtam eleget, lehet megveszem az itt leírtak alapján. kéne egy jó kis translucent púder. a lakk pedig nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  8. köszi lányok a biztatást! A velem szenvedőknek is sok szerencsét, kitartást... nálunk 6 hetes borzalom kezdődik... :S A vizsgák után a körömlakkokat is megmutatom, csak még nem tudom, hogyan fogok ennyit megmutatni... lehet kiborítom a szoba közepére és lefotózom :D

    Carmenesque: ízlés kérdése, vagy felvitelé, nem tudom, én ha jól fed a lakk, akkor is 2 réteget kenek, hülye berögződés :D

    Sziszi: általában a Catrice pult előtt én is mindig somolygok a nevek miatt :D

    Bikira: remélem neked is beválik majd, szupi kis púder :)

    VálaszTörlés
  9. A púdert nagyon imádom de én is megszenvedek vele. Tényleg lehetne jobb a csomagolás.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...