2011. május 15., vasárnap

Avon Perfectwear Extratartós ajakrúzs teszt

Sziasztok!

Lehet, hogy kicsit már unjátok, hogy az összes blog Max Factort tesztel, ezért én most Avont fogok. :)
Általában az Avon cuccokat az Astoria metró aluljáróban lévő kis boltban szerzem be. Nem tudom, mennyire hivatalos Avon forgalmazó ez, de katalógus áron árulják a dolgokat, és lehet is rendelni. Azért szeretem, mert lehetőség van megszaglászni a parfümöket, testápolókat, stb. Nos hát a mai tesztünk alanya ez a címben említett cuki kis rúzs Sun Kissed Ginger árnyalata. A mostani katalógusban 899 Ft, 1,8 g.
A csomagolása nekem szimpatikus, elegáns, nagyon jól a helyére pattan a kupakja, nem lötyög.
Az állaga nagyon krémes, ebből kifolyólag - gondolom - nem szárít. A felvitele egyszerű, könnyű eloszlatni, bár ha lealapozod a szádat, akkor valamiért nem lesz egyenletes a hatás.
Extratartósnak nem mondanám, de 1-2 ivást kibír, evésnél már megadja magát, de nem kopik csúnyán, egyenletesen szívódik fel. A kezemről nem volt egyszerű lemosni, a vízcseppek megmaradtak a rúzs tetején. Nem vagyok jó a színek meghatározásában, ezt ilyen barackos árnyalatnak mondanám, nagyon szép fénnyel, nem óriási csillámokkal. Szájfény nélkül is szép fényes! A színe építhető, többszöri áthúzással erősebb színt kapunk.
Most pedig jöjjön néhány kép.



egyszer és többször áthúzva


Alapozó felett, így valamiért nehéz eloszlatni. Az eredeti színt annyira nem tükrözi ez a kép, az előző élethűbb.

Meg vagyok elégedve a rúzzsal, valószínű sokszor fogom használni. Az ára, minősége is megfelelő. Ja és az illat, gondolom az sokatokat érdekel, enyhe, púderes illata van, semlegesnek mondható, szerintem senkit nem zavarna. :) Remélem nektek is tetszik, jó kis árnyalat nyárra.

Ti milyen rúzsokat szerettek/használtok az Avontól? Szívesen várom az ajánlásokat, ez, és egy Color Trendes rúzsom van csak tőlük, de szeretnék még beszerezni párat. :)

6 megjegyzés:

  1. Szeretem az Avon rúzsait, bár hogy őszinte legyek, nem igazán tudom megjegyezni a neveiket, gondolok itt arra, hogy ez most színmegújító, a másik színmegújító hűsítő, stb., egyszerűen van tőlük pár rúzsom és kész. :D

    VálaszTörlés
  2. nekem ez a fajta rúzsom 1 hét múlva kiszáradt és széttört ... remélem csak én bénáztam :D

    VálaszTörlés
  3. citromhab: szerintem borzalmasak a nevek :D valami jobbat kitalálhatnának... :)

    Fruh: nekem még nincs meg egy hete, remélem nem jutok erre a sorsra :S bár nem hiszem, hogy te miattad tört volna szét. Nem tudom, mit kell tenni egy rúzzsal, hogy kiszáradjon... :D

    VálaszTörlés
  4. Már én is nézegettem ezt a tartós változatot, ennek kimondottan nagyon szép színe van :) Én összességében szeretem az Avon rúzsait.

    VálaszTörlés
  5. Pont egyik nap néztem, hogy ki kellene próbálni! Tök jó, hogy megcsináltad a tesztet! Mindenképpen veszek akkor egyet én is! :D

    VálaszTörlés
  6. Katie, remélem neked is tetszik majd! :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...