2013. február 20., szerda

Max Factor Clump Defy

Sziasztok!

Én is azok között a szerencsések között voltam, akik tesztelhették a Max Factor legújabb szempillaspirálját. Sok blogon olvashattatok róla, és szinte mindenhol pozitív vélemény volt róla, és "sajnos" én sem tudok rosszat mondani a spirálról. :)


Nincs szükség kompromisszumokra:   
100% dúsítás, 0% csomósodás



Hivatalos infók: 
Extra dús szempillák, csomósodás nélkül. Ezt ígéri a Max Factor legújabb innovációja a Clump Defy szempillaspirál. Ezt a terméket az a probléma hívta életre, hogy ha valaki dús szempillákat szeretne, számtalanszor áthúzza a spirált a pilláin az áhított eredmény elérése érdekében. A korábbi kefék azonban úgy dúsítottak, hogy közben nem kívánt festékcsomók jelentek meg a pillákon. Ezen segít az új termék, mely technológiájának köszönhetően nincs szükség kompromisszumokra. Szilikonos sörtéi ugyanis pont olyan távolságra helyezkednek el egymáshoz képest, amik közé nem férnek el a festékcsomók. A festék így annyi rétegben vihető fel, amennyiben csak szeretnénk, sőt napközben gond nélkül újraigazítható. A kefe kialakítása hajlított, így pontosan követi a pillák vonalát.Az eredmény szépen elkülönülő, dús pillák, csomók nélkül.Mondj igent a dúsításra és nemet a csomóknak! A termék 1 árnyalatban kapható: feketeElérhető 2013. februártól a Max Factor állvánnyal rendelkező üzletekben. Ajánlott fogyasztói ár: 3999 HUF.

Kezdjük az alapvető dolgokkal. Minden MF álvánnyal rendelkező üzletben meg lehet találni, az MF gyakran akciózik, így olcsóbban is beszerezhető. A termék 13,1 ml, és egy tetszetős lila-ezüst csomagolást kapott. A tubus ugyanolyan, mint a False Lash Effect-é. 6 hónapig áll el, mint a spirálok zöme.
A keféje szilikonos, sok apró tüskéből áll és enyhén görbített.
Ez egy történelmi pillanat a számomra, mivel ez az eddigi egyetlen termék, ami tökéletesen azt nyújtotta számomra, amit a reklámban ígért. De komolyan, semmi csomósodás! Bárcsak több ilyen lenne! :)
Szerintem a spirál ereje abban van, hogy a kefe pont annyi festéket vesz fel, amennyit kell, nem kell mártogatni, és nem is kell törölgetni róla a sok festéket. Itt egy kis összehasonlítás, hogy mennyi festék van egyes spirálok keféin:

Látszik, hogy a Clump defy-on van a legkevesebb. Nem kell megijedni, nem kevés a festék, két szemre bőven elég, akár 2 rétegre is. A mindennapokban csak 1 réteget használok, az is tökéletesen elég ahhoz a "hétköznapi drámaisághoz", amire szükségem van. :)
A felvitel nagyon könnyű, pont kézre áll a kefe mérete, az alsó pillasort is szépen ki lehet festeni. Nem potyog, nem maszatolódik, a nap végén is ott marad, ahova felkented. :) A lemosása könnyű, átlagos sminklemosóval le lehet mosni. Egy szó mint száz, ez a spirál a LEGJOBB az eddigiek közül, amiket próbáltam. De komolyan, nem kapok érte pénzt, semmit. Az egyetlen dolog amin csodálkozom, hogy a Max Factor nem vállalt rá pénzvisszafizetési garanciát, mint a Facefinity alapozó, hiszen ez is egy bombabiztos termék. :)
Lássuk, a pilláimon hogy teljesített:

EGYETLEN réteg
Láthatjátok, nagyon szép az eredmény, és olyan, mintha eredetileg ilyenek lennének a pilláim. :)
Egyébként több rétegben is lehet használni, Fruh-nál láthatjátok, hogy még 3 rétegben is szépen használható! :)
Mindenkinek szívből ajánlom ezt a spirált, ha gazdag lennék, én vállalnék rá garanciát!

Próbáltátok már? Ha nem, próbáljátok ki!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...