2013. február 20., szerda

Bieber-girl

Sziasztok!

Egész biztos nem mondok nektek új infót azzal, hogy az essence és Justin Bieber jövője összefonódik egy ideig. :) Miről is van szó?



Believe it: essence és Justin Bieber együtt a világturnén
  A szépség és a zene egyesül: az essence a hivatalos kozmetikai partnere Justin Bieber „Believe”- 2013-as turnéjának. Az essence végig kíséri a 18 éves sztárt számos koncertjén az Egyesült Államokban és Európában egyaránt a turné elejétől, január 26-tól. Legyen New York, Barcelona vagy Berlin – az biztos, hogy mindenhol hatalmas őrület lesz, ahogy Justin, az év énekese belép a városba. Emellett trendi make-up standok lesznek bizonyos koncerteken, és az essence lehetőséget kínál a következőkre is: nyerhetsz koncert jegyet és akár exkluzív, személyes találkozást is Justin-al, amely során a szállást és az utazást is az essence biztosítja. Ezen kívül lesz majd limitált trendkiadás és az essence által támogatott Justin Bieber jótékonysági programok.
  Több, mint 15 millió eladott albummal, 48 millió facebook rajongóval és 3 millió letöltéssel a Youtube-on, Justin Bieber egyike korunk legsikeresebb fiatal énekeseinek. Kanadában született, hétszer nyert díjat az amerikai Music Awords-on és ötször az európai Music Awords-on, köztük a legjobb pop előadó díját vehette át. Emellett ő a legkeresettebb személy világszerte a google kereső oldalon.
 essence Hungary és Justin Bieber együttműködés:a magyar tinédzserek között kisorsolunk 12 jegyet, különböző csatornákon – tv, rádió, essence.eu – Justin február 27.-ei birmingham-i koncertjére és a szerencsésebbek személyesen találkozhatnak a backstageben a sztárral. Hamarosan visszatérünk a hihetetlen nap riportjával, ahol az essence Hungary stábja végig kíséri a nyerteseket és Justin-t!  Egy sikeres együttműködés: az essence célcsoportjával, a fiatal kozmetikai márka, tökéletesen illeszkedik a népszerű énekeshez. Nem véletlenül az essence piacvezető 11 országban, köztük Magyarországon is és a világ egyik legkedveltebb kozmetikai márkája az alacsony árkategóriában*.
 *Az Euromonitor International Limited 2011 kimutatása alapján.

Annak ellenére, hogy nem különösebben rajongok Justin-ért, teljesen megértem azt, ami körülötte van. Nézzünk kicsit magunkba, mind voltunk/vagyunk 12-15 évesek, akik visítottak a Backstreet Boys-ért, vagy első sorban tomboltak Hip Hop Boys koncerten... khm... :D
Nagyon jó ötletnek tartom ezt az együttműködést, hiszen teljesen beleillik a márka profiljába, és innen is gratulálok az essence-nek, hisz ez elég nagy szó! Véleményem szerint ez érthetőbb kollaboráció, mint ami az Opival volt, az nekem kicsit furi volt. Nagyon várom már, hogy mi fog ebből kisülni, hiszen mint olvasható, lesz trendkiadás is! Remélem sok lila lesz benne, én is nagyon szeretem a színt! Nagyon izgalmasnak hangzik! :) Jó ötlet lenne akár egy szortiment erejéig is valami Justin-ra jellemző terméket betenni a kínálatba!
A lényeg, ami miatt mindenhonnan ez folyik, hogy nekünk bloggereknek lehetőségünk van részt venni egy játékon, aminek a nyertese is részt vehet Justin koncertjén, illetve elutazhat a stábbal Angliába. Hát ezt nem hagyhattam ki! A nevezés feltétele, hogy készíteni kell egy sminket, amit a "Bieber-lányok" ihlettek. A smink elkészítésekor azt vettem számításba, hogy mi jellemző a korosztályra, illetve hogy Justin szereti a lila színt, az Opi lakkok is a lila árnyalataiban pompáztak. :) Valamint hogy mi az a smink, amiben anyu/apu elengedne egy koncertre! :D





használt termékek

Ti hogy mennétek Justin koncertjére? :)

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...