2012. március 5., hétfő

Lakk-lakk-lakk

Sziasztok!

Az ígéretemhez híven, itt vannak a lakkok, amiket a Körömpalotán/ban? :D vásároltam.
A rendezvényről annyit, hogy igazából engem csak az akciós Orly lakkok érdekeltek, semmi más, így gyors roham után már jöttünk is el. :)
Most nem volt akkora a választék, mint az előző alkalommal, de így is sikerült vennem párat.
Az utolsó lakkon kívül mindegyik 490 Ft volt.

Purple velvet - Open your heart - Enchanted Forest - Not your mama's mauve - Razzle - Oui
Az Ouinak nagyon örültem, igaz, hogy megvan a tesója, az Opi - It's my year, de akkor is KELLETT! :D Csak mire eldöntöttem, addigra már nem volt... most tehát nagyon örülök, hogy sikerült megvennem. :)

Sajnos itt nem állt meg a heti vásárlásom, sikerült bemennem egy ilyen diszkont-jellegű boltba + egy Rossmannba, így még ezek jöttek velem:

67 - nincs szám - 100 - az Aden lakkoknak sincsen száma - Miss Sporty 346 - Lovely 345 - essence 02 rose glam

Azt hiszem a 3. Moyra lakk személyében sikerült megtalálnom az Orly - Bubbly bombshell árnyalatú lakk tesóját! :) Az a Lovely lakk pedig hihetetlen! *.* Sajnos nem sikerült jó képet csinálnom róla... :( De majd még próbálkozom! Annyira szépséges, ahogy a lilából átmegy zöldbe... ááhhh... :DDD
De majd jönnek NOTD-k mindegyikkel, csak tudjam kiválasztani! :D
A Miss Sporty lakk pedig nagyon hasonlít az Avon egyik új lakkjára, az Aqua Fantasy-re. :)


Ezeket is egy százas bolt hátuljában sikerült elcsípnem, a Flórián téren. Sok jót hallottam róluk, így örültem, hogy rájuk bukkantam! :) Elvileg matt glitteres lakkok, kíváncsi vagyok, hogy teljesítenek majd!  Darabjuk 390 Ft.

Most a kezemen egyénként a Razzle van, de csak béna fotókat sikerült lőnöm, amiken nem látszik a lakk valódi szépségében, így az enyém mellé belinkelek egy olyan képet is, ami tükrözi, hogy milyen jó kis szín ez! :D


Na de így az igazi:


Ti próbáltátok már valamelyik lakkot? :)

8 megjegyzés:

  1. Awww de szépek, a Not your mama's mauve nagyon nagyon tetszik!!! Illetve balról a 3. Moyra lakk is csodálatos!

    VálaszTörlés
  2. A Oui annyira szép :$ nekem is vannak Aston lakkjaim, nagyon jók és szépek :$

    VálaszTörlés
  3. Ahhhh de gyönyörű mindegyik!:))

    VálaszTörlés
  4. Valahogy sejtettem, amikor írtad, hogy már bánod az OPI-t, hogy az Oui-t is meg fogod venni vmikor :-) Annyira szépeket vettél megint!!!

    VálaszTörlés
  5. Szuper lakkokat vettél!
    Megkérdezhetem hogy az Aston lakkokat a Flóriánon hol/melyik boltban lelted meg? Én csak az aluljárós üzletet ismerem és ott eddig sajnos nem láttam (lehet nem vettem észre)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Egymással szemben a sarkon az egyik feljárónál van 2 db ilyen százas jellegű, az egyik ilyen lakásfelszereléses, a másikba van minden, csokitól a mosóporon át a lakkokig. :) Na ott, hátul a boltban van egy állvány, ott voltak kirakva. :) Eddig egyébként én sem láttam, szerintem nemrég kezdték el árulni. :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...