2012. március 12., hétfő

Essence új szortiment haul

Sziasztok!

Ma sikerült kifognom az essence új szortimentjét a Blahán lévő Müllerben, írtó nagy szerencsém volt, mivel éppen akkor pakoltak ki a lányok. :) Egyébként nagyon büszke vagyok magamra, mert listával mentem, és csak azokat vettem meg, amiket összeírtam magamnak. :)
Igazából sok jó dolog van az új termékek között, de igazából nincs szükségem rájuk... pl. izgik a sminkalapok, meg a bőrszínhez igazodó alapozók, de a bb krémemmel jól el vagyok, tehát csak azért, hogy kipróbáljam, nem költök rá. A "szuflé" pirosító is érdekesnek hangzik, de igazából még a krémesekkel sincs kedvem babrálni... szóval a lustaságom miatt ez is kilőve. :D
Mondanom sem kell, igazából a lakkok keltették fel a legjobban az érdeklődésemet, illetve a 2-végű filces tus.
Na de lássuk, mik "másztak bele" a kosaramba! :P


Mire hazaértem a fényviszonyok már nem voltak olyanok, hogy tudjak szép képeket csinálni, a vaku nem adja vissza a szépséges színeket. :( De azért a lényeg nagyjából így is látszik.

Itthon pedig a MUA rendelésem várt! :P Annyira jó, hogy már hozzánk is szállítanak! :)


Tesztek/swatchok természetesen jönnek majd, de annyit elárulok, hogy ez a rúzs, a '15 Juicy teljesen-tökéletesen-pontosan ugyanaz az árnyalat, mint az essence 50's girls reloaded - I'm sailing rúzsa! :) Szóval aki lemaradt róla, az 1 fontért hozzájuthat! :P

Mire vagytok kíváncsiak? Bevásároltatok már az új szortimentből? :)

2 megjegyzés:

  1. írsz majd a mua palettáról? a monokat szeretem,kíváncsi vagyok a paletta is van e olyan jó

    a flakey toppert meg akartam venni, de nem volt kitéve a rossmannban :-(

    VálaszTörlés
  2. Még nem vettem semmit mert szombaton még nem voltak kint :( A zöldes duó körömlakkra lennék legjobban kíváncsi és a MUA palettára :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...