2011. október 28., péntek

Max Factor Elixir teszt

Sziasztok!


Azok közé a szerencsések közé tartozom, akik kaptak termékeket a Max Factor új termékcsaládjából. Ezúton is köszönöm, és előrebocsátom, hogy ez semmiben sem befolyásolja a véleményalkotásomat, minthogy eddig sem tette. :)
Nézzük, mit ígér a reklámanyag:

   
"A Max Factor első olyan ajakrúzsa, mely hidratált és tökéletesen színezett ajkakat varázsol akár már 7 nap használat után.


Megérkezett a Max Factor forradalmian új ajakrúzsa, mely hidratálja és táplálja az ajkakat csodálatos színt kölcsönözve azoknak. Eredmény: ragyogó színek és gyönyörűen hidratált ajkak. A titok a 60%-os Elixir tartalmában rejlik, melyben olyan aktív összetevők vannak, mint shea,- avocado,- és aloevaj, valamint antioxidáns hatású fehér teakivonat. Az Elixir formula hidratálja az ajkakat, melyek akár egy hét alatt puhábbak lesznek, így a magas pigment tartalmú ajakrúzs még intezívebb színnel burkolja be őket, tökéletesen ragyogó ajkakat varázsolva.
Colour Elixir árnyalatpalettája 4 színcsaládba sorolható: rózsaszínes árnyalatok, vörös színek, barnák és mályvaszínűek; mind- mind elragadó és valamennyi nő megtalálja közöttük azt az árnyalatot, amelyet magabiztosan viselhet.
A Max Factor nemzetközi kreatív igazgatója Pat McGrath a következőket nyilatkozta:
A fényes, mesésen ragyogó rúzsozott ajkak titka, az ajkak hidratálságában rejlik. Ez a termék megoldás lehet a rendszeresen rúzst viselő nők számára, akik még nem találták meg azt a terméket, amely képes ápolni is az ajkaikat. A Max Factor Colour Elixir ajakrúzs a nők legjobb barátja: hidratálja az ajkakat – a különbség akár már 7 nap használat után látható – miközben elbűvölő színű ajkakat varázsol. Az árnyalatpaletta is kifogástalan, az én kedvencem a Ruby Tuesday, egy csodálatosan vörös árnyalat, mely életre kelti a kortalan szépséget.”
Az ajakrúzs tökéletes kiegészítője az új Colour Elixir ajakkontúr ceruza, mely gazdag pigment- és hidratáló – összetevőinek köszönhetően ápolja és kiemeli az ajkakat. Minden színcsaládhoz 2 féle árnyalatú ceruza tartozik, mely amellett, hogy tökéletes kiegészítője az ajakrúzsnak, segít eltüntetni az ajak körüli apró ráncokat, így a nők gyönyörűnek érezhetik magukat.
Kapható szeptembertől az állvánnyal rendelkező drogériákban és hipermarketekben.
Ajakrúzs ajánlott fogyasztói ára: 2899 Ft
Ajakkontúr ceruza ajánlott fogyasztói ára: 2199 Ft"
Amit én gondolok:
Szuper kis rúzs, tényleg hidratál, nem kellett azzal foglalkoznom, hogy ajakápolót használjak rúzsozás előtt. A magas pigmenttartalom is igaz - legalább is az én árnyalatomra - 1-2 húzás elég volt a megfelelő fedés eléréséhez. A tartósságával sem volt gond, olyan átlagosnak mondanám, 3 órát kibírt, csak ivással, az evésnél megadta magát. Az illata tipikus rúzsillat, nem kellemetlen, nem is semleges, mondjuk az érzékeny orrúakat talán bánthatja, de nekem nem volt zavaró. Használat után nem hamar, de elillan. Az állaga krémes, mint egy hidratáló rúzsnál gondolná az ember, de nem annyira lágy, mint az Avon márványos hidratáló rúzsa. 
A csomagolása nekem tetszik, egészen elegánsra sikeredett, sikerült szerintem eltalálni a célkorosztály ízlését. Mondjuk ha nem műanyagból lenne, talán minőségibb érzése lenne. Nem zötyög, nem lötyög, de hibája azért van... borzasztóan karcolódik. Fotózás közben sikerült már nyomokat hagynom rajta. :S
A hét nap alatt a szám színét nem fogta meg, hála Istennek, de a hosszantartó hidratáló hatás sem jött be nálam. Ugyanúgy kell ajakápolót használom, este pedig vazelint. Lehet egyébként, hogy a hideg idő miatt van... 
A ránctalanító hatását "sajnos" nem tudtam megfigyelni, mivel még nincsenek olyanjaim. :D
Az ajakkontúrceruzát bevallom nem használtam, betudható ez annak, hogy nem az én színem plusz nem is használok ajakceruzát. Annyit viszont meg tudtam figyelni, hogy nagyon krémes, könnyen siklik, annyira, hogy el is tört a kezemen...
Végeredményében ez nem egy rossz termék, DE:
1. nem láttam olyan különleges színeket
2. borzalmasan magas az ára.
Biztosan nem venném meg, ennyi pénzt nem adnék ki egy rúzsért, ceruzáért meg végképp nem. :S

Swatchok:
A rúzs: Pearl Maron, ceruza: Brown n Nude

vakus- 1x, 2x és többször áthúzva, a ceruza pedig elmaszatolva

napfény

napfény, 2x áthúzva

vakus


Szép napot! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...