2012. szeptember 4., kedd

Blogolni, vagy nem blogolni?

Sziasztok!

Ez a kérdés cikázott egész nyáron a fejemben... Sok olyan blogger hagyta abba akivel együtt kezdtem, sokak közülük irtó ritkán írnak csak. Az igazság az, hogy szerintem sokan vagyunk és lassan már kevesebb lesz az olvasó, mint a blogger.
Személyesen nekem kicsit fáj, hogy nagyon kevés komment jön, előre elnézést az állandó kommentelőktől, de ők tudják, hogy ezt nem nekik mondom! :) Látom persze, hogy sokkal-sokkal több az oldalletöltés napról-napra, de akkor is... :) Kicsit laposnak éreztem már a blogot, de aztán rájöttem, hogy nem lehet folyton valami újdonságot mutatni, vagy valami más technikát... Kérem szépen ez az internet világa, nincs olyan, hogy új... :) Meg azok a blogok, amiket követek, ők sem mindig valami hiperújítást mutatnak be, hanem a megszokott színvonalon a sminkeket/körmöket, én pedig ezt szeretem bennük. Az ember persze próbál arra törekedni, hogy érdekes bejegyzéseket írjon, nem pedig a "jól van, megvan a mai bejegyzés is" stílusban blogolni. De azért ti is láthatjátok, hogy vannak ilyenek... Na én ezt nem akartam. Akkor fogok írni, ha van mit megmutatnom, ha valami tetszik, érdekel, stb. Nem fogok csak azért bejegyzést írni, hogy "Na, megvan, mehetünk tovább". Szóval nem ígérek minden napra bejegyzést, mert egyszerűen képtelenség lenne, idő/energia nagyon kevés, és szeretném minőségibben csinálni a dolgokat!
Kellett nekem ez a kényszerszünet, hogy körvonalazódjon bennem mit is akarok csinálni ezzel az oldallal.  Úgy gondolom, hogy nem zárom be a blogot, a saját kedvemért fogom csinálni, addig, amíg nekem örömet okoz. Remélem azért még lesznek olvasóim! ;)

Szép napot nektek! :)

2 megjegyzés:

  1. Én örülök, ha folytatod, de semmiképp se muszájból írj... hanem amikor jól esik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Szerintem ez a lényege a blogolásnak, semmi kényszer, csak amikor úgy érzed, hogy van mutatni/mondani valód :)
      Dina

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...