2011. július 25., hétfő

NOTD + Blog Sale

Sziasztok!

Ezt a kis körmöt készítettem el tegnap, az essence BTGN készletét használtam fel hozzá. Eüöst színű díszítőlakkal és matrica virágokkal egészítettem ki.


A blog sale-lel kapcsolatban pedig az lenne a kérdésem, hogy szerintetek milyen legyen?
1. Aki leggyorsabban írja be az email címét és hogy mit szeretne, vagy
2. Licitálni lehessen a termékekre mondjuk 1 órán keresztül.
Egyáltalán nem a pénz miatt kérdezem, hanem amiatt, hogy ne gyorsaság döntsön, és nehogy sértődés legyen az egészből... Szóval kérlek segítsetek! Személy szerint a licit felé hajlok, de inkább megkérdezlek titeket. Elöljáróban annyit elmondok, hogy lesznek Mac szemhéjpúderek, mert nem használom őket. Megvettem őket, és nem "merem" őket használni, és csak nézegetem... azért meg ehhez drágák voltak... :D
Szóval lányok, kommentben kérem az ötleteket!

Puszi nektek, és szebb hétfőt!

10 megjegyzés:

  1. szerintem tök mindegy melyik fajtát csinálod, ugyis kötözködés lesz belöle:D viszont én nagyon várom:)

    VálaszTörlés
  2. cuki köröm:) ja, és az elsőre szavazok, aki nem ér rá, az licitálgatni se.

    VálaszTörlés
  3. szerintem is a gyorsaság döntsön :) bár én se ülök egész nap a gép előtt,lehet,lemaradok valamiről,de szerintem így fair :)

    VálaszTörlés
  4. Ja az elfelejtettem, hogy valószínű megmondom majd, hogy mikor nyitom meg, szóval lesz idő felkészülni. Úgy látom eddig az 1 változat a nyerő! :D

    VálaszTörlés
  5. Sosem értettem, miért mondják, hogy úgy fair,ha a gyorsaság dönt. Szerintem pont úgy nem fair, de ez a te döntésed. Nálam baromi nagy vita lett a gyorsasági blog sale-ből, a licitálós sokkal nyugisabban zajlott, de te tudod. :)

    VálaszTörlés
  6. Nem tudom olyat csinált-e már valaki - szerintem ha egyszer blog sale-re adom a fejem én ezt tenném -, hogy megadsz licitálásra egy minimumárat és bizonyos időt, amíg lehet licitálni, de adsz mellé egy magasabb fix árat is, amin azonnal el lehet vinni a terméket. Ugyanúgy, mint a normál aukciós oldalakon, ha valakinek annyiért is kell, viheti rögtön, ha meg kevesebbért szeretné, akkor kicsit kockáztat.

    VálaszTörlés
  7. (Hozzátenném, hogy ennek magasabb árkategóriájú termékeknél van csak igazán értelme, mert mondjuk egy eredetileg 300 Ft-os körömlakknál sokat nem számít, hogy 100-ról elkezd licitálni, vagy 150-ért rögtön megveszi.)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszik a körmöd.:)
    Katie-vel értek egyet. Az jó, ha előre bejelented melyik nap kb mikor kell rá számítani, hogy ráérjen mindenki. De a gyorsasági verziónál az ember nem tudja végignézni az összes terméket. És azért gondolkodás nélkül lefoglalni a cuccokat tényleg nem olyan fair szerintem. Az 1 óra szerintem tök reális. Castia ötlete is tetszik, hogy a kitűzött minimál áron kívül megadsz egy fixet esetleg. Ha valaki annyira nagyon akarja azt a terméket, akkor úgyis megveszi licitálás nélkül is, de ehhez legalább már átgondolt döntés kell.

    VálaszTörlés
  9. Hey, you got a new follower :) And I invite yo to join my giveaway challenge for a chance to win a Hold Me Bag Cosmetic & Brush Organizer. Yo can see the video by clicking the win this image on my side bar. Good luck! XOXO

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...