2012. december 25., kedd

London Eye(s)

Sziasztok! :) Londonból jelentkezem, végre itt lehetek szeretett "hazamban". Minden tökéletes es tegnap este meg tökéletesebb lett, mivel nagynenikemektol kaptam egy real techniques Blush brusht es a "your eyes/enhanced starter set"-et. Nagyon boldog vagyok :D, elkepzelhetitek, hogy ma reggel rögtön kipróbáltam es nem csalódtam egy cseppet sem. Nagyon könnyű velük dolgozni. A Blush brush egyszerűen mesés es a többi is nagyon elnyerte a tetszesemet. Csak egy gyors hétköznapi sminket készítettem veluk, itt van nehány kép... Holnap pedig megyünk vásárolni az Oxford streetre mar nagyon várom ugyanis holnap lesz a Boxing Day. Boldog karacsonyt! Xoxo, Szhora









2012. december 24., hétfő

Boldog karácsonyt!

Sziasztok!


Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánunk Szhorával! :)
Elnézést a posztok hiánya miatt, de Szhora Londondban van, én pedig vizsgaidőszak+karácsony mizériában tobzódom... borzalom. :)
Na de élvezzétek ki e ezt a pár napot, és töltsetek együtt annyi időt a szeretteietekkel, amennyit csak tudtok!

És az egyik kedvenc karácsonyi nótám: xD


2012. december 15., szombat

Yankee Candle

Sziasztok!

Nem tudom, ti tudtátok-e, de van magyarországi forgalmazója a Yankee Candle-nek!!!
Mindig is irígykedve néztem a külföldi blogokat, amikor a csodálatos illatú gyertyákról áradoztak. Aztán egyszercsak a neten böngésztem, hogy olyan illatgyertyák után nézzek, amik nemcsak az üvegben jó illatúak, és akkor bukkantam az illatgyertya.hu oldalra. Van facebook oldaluk is! Az összes Yankee Candle gyertya megtalálható, vannak leárazott termékek is, érdemes szétnézni a honlapon. Most a karácsonyi illatok pedig -25% kedvezménnyel kaphatók. Az üzlet nagyon jó szállítási lehetőségeket kínál, lehetőség van pick pack pontos átvételre, valamint a megrendelt termékeket az üzletben is át lehet venni, ami a 8. kerület Dohány utca 92 alatt található. Maga az üzlet is gyönyörű, elképesztő illat-orgia várja az embert odabent.
Nézzük én miket vettem:




A papírlapon illetve a honlapon is megtalálható minden információ a gyertyák égetésével kapcsolatban.



Vettem pár outlet mintagyertyát, ezeknek darabja 360 Ft/db, a Tart-ok pedig a karácsonyi illatok közül valóak, darabja 270 Ft, és úgy kell használni, mint az illóoalajat a párologtatóban. Én sima párologtatóba raktam, és tökéletesen működött. Az 5. Tart fügés-olivás, az outlet termékek közül.

Tudtátok hogy nálunk is kaphatók? Ti milyen illatgyertyát használtok? Tudtok ajánlani olyan gyertyákat, amiknek égetés közben is jó az illatuk? :)

Itt is megtalálhatók még a gyertyák:

  • YANKEE CANDLE® MÁRKABOLT (1074 Budapest, Dohány utca 92.)
    Tel.:  06-1-321-0979
    www.illatgyertya.hu
    Nyitvatartási idő
    H - P12 - 20
    Sz10 - 14
    Vzárva

    vagy az alábbi kiemelt viszonteladóinkhoz:
  • Ambiente Árkád (1106 Budapest, Örs Vezér tere 25/a.)
    Tel.: 06-70-451-3643
    www.arkadbudapest.hu
     
  • Arzenál Áruház Gödöllő (2100 Gödöllő, Dózsa György út 94-98.)
    Tel.: 06-28-430-530
    www.arzenalgodollo.hu
     
  • Yankee Shop Allee (1117 Budapest, Október Huszonharmadika utca 8-10.)
    Szezonális értékesítési pont december végéig!
    Tel.: 06-30-992-3776
    www.allee.hu
  • FONTOS ! Ezen üzletek viszonteladó partnereink így a választék és az árak eltérhetnek a webáruházétól és a márkaboltétól. Amennyiben árakról illetve az aktuális kínálatukról érdeklődnének, kérjük hívják fel az üzleteket.

2012. december 1., szombat

Karácsonyi sminkek

Sziasztok!

Már írtam róla, hogy indultam Erzsi sminkversenyén, és tovább is jutottam.
Köszönöm azoknak, akik szavaztak rám! :)
A második fordulóra karácsonyi sminket kellett csinálni. Nem nagyon volt ötletem, aztán a végén meg 2 sminket is csináltam, Erzsi döntése alapján pedig az arany-zöld kombinációra lehet majd szavazni.







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...